Telefoon:

+ 31 6 53 86 07 79

E-mailadres:

bianca@in-libra.nl

Openingstijden

ma-di-wo-do, 10.00 - 21.00 uur

Ja, die vraag is logisch. Tegenwoordig worden veel soorten massages aangeboden. Veel zijn overgekomen vanuit het oosten van de wereld, anderen zijn nieuwe technieken ontstaan in het westen. Ik heb diverse opleidingen en/of trainingen gevolgd. Klassieke-, holistische-, Thaise-, yoga-massage, en nog veel meer. Ik masseer intuïtief vanuit een holistische visie en pas diverse technieken toe om zo tot een persoonlijk afgestemde behandeling/massage te komen.

Wat kun je verwachten bij In Libra?

Intakegesprek

Na het maken van je afspraak ontvang je een mail ter bevestiging met daarbij een formulier, die ik ingevuld retour ontvang. Op dit formulier kun jij je gegevens en relevante informatie voor de massage invullen. Tijdens onze eerste afspraak nemen we wat extra tijd, waarbij we nader kennis kunnen maken. Ik wil graag van je weten wat je op dat moment bezighoudt en/of je specifieke dingen wilt vertellen. Op dat moment stemmen we ook (verder) af welke massage/behandeling je wilt.

Plaats nemen op de tafel

Nadat we elkaar hebben gesproken zal ik je uitnodigen om op de massagetafel plaats te nemen. Een massage onderga je met direct huidcontact, dit betekent dat je, op je onderkleding na, je kleding uit doet.
Indien gewenst kan ik ook masseren met kleding aan, de beleving is dat anders, minder intensief. Zeker voor cliënten met medische klachten kan dit prettiger zijn. Ondanks je ziek zijn kun je jezelf op deze manier ook een weldaad geven.

Laat mij weten wat er met je gebeurt tijdens te massage

Tijdens de massage zal ik, door je te vragen hoe mijn handelingen voelen, je bewust proberen te maken van wat er in je lijf gebeurt en je uitnodigen je gevoel en/of gedachten die je daarbij krijgt uit te spreken. Praten hoeft natuurlijk niet, soms zegt stilte je voldoende.

De massage/behandeling bespreken we (kort) na, wat je hebt ervaren en eventueel maken we een vervolgafspraak.

Mijn massages zijn heel persoonlijk en ongedwongen. Daarom stem ik de massages samen met jou af op wat jij nodig hebt. Ze noemen dat ook wel intuïtief masseren, ofwel op gevoel, zeker niet onwillekeurig. Jij kunt aangeven wat je denkt én voelt nodig te hebben. Dat is voor iedereen anders. Mijn massages zijn op jouw wensen afgestemd en de ultieme verzorging voor jou en je lijf. Echt een moment dat je in-de-watten wordt gelegd.

Contact

Bel voor een afspraak : 06-53860779. Mailen kan ook: bianca@in-libra.nl of maak direct online een afspraak.