Telefoon:

+ 31 6 53 86 07 79

E-mailadres:

bianca@in-libra.nl

Openingstijden

ma-di-wo-do, 10.00 - 21.00 uur

Naam

De naam In Libra stamt vanuit het Grieks en betekent In Balans. In balans zijn maakt jouw leven aangenamer, soms zijn er momenten dat je balans zoek is, je uit evenwicht bent of niet lekker in je vel zit.

Balans

In balans zijn kan op verschillende manieren. Balans in je relatie, balans in je vriendschappen, balans tussen werk en privé, balans in je portemonnee, balans in je spieren en botten, balans tussen je lijf en je denken, wat je bezig houdt. En ben je uit balans dan kunnen mijn massages je helpen je balans weer te vinden.

Logo

Het logo van In Libra Massages is een vertaling van het volgende:

Voor mij “vangt” de naam In Libra de intentie van mijn werkwijze; om de balans tussen je lijf en denken terug te brengen vanuit een holistische visie. Holistisch staat voor alomvattend, het één kan niet bestaan zonder het ander. Het herhaalde omega-teken (teken in de astrologie voor weegschaal) vertegenwoordigt de balans die ik probeer te bereiken met mijn cliënten. Als dit logo het menselijk lichaam zou zijn, vertegenwoordigt de blauwe kleur de bloedsomloop, spieren en energiestromen. Het roze vertegenwoordigt de blokkades; die pijnlijke knopen en/of blokkades. Massage kan leiden tot verbetering/verlichting, daarom wijzen de pijlen naar het hart van het logo, want vanuit ons hart voelen we zowel ons lijf als onze denken. De kleurverandering van deze pijlen van groen naar geel, vertegenwoordigt de verandering in je lijf.

Visie

Onze massages zijn gebaseerd op een holistische visie en intuïtief. Soms vinden mensen dat “zweverig” klinken en dat is het beslist niet! Holistisch betekent alomvattend. Vanuit deze visie is je lijf één geheel met je denken, en andersom. Wat je hoofd bedenkt, heeft uitwerking in je lijf en wat in je lijf gebeurt, heeft uitwerking in je hoofd.
Met onze massages proberen we je bewust te maken en te laten voelen waar deze verbindingen zijn. Soms zijn deze verbindingen gevoelig, overbelast of gewoonweg vermoeid. Tegelijkertijd kan dit in je hoofd aanzetten tot denken waarom het daar is, hoe het is ontstaan en/of wat je ermee kunt. Masseren verlicht, helpt opruimen, bevordert doorstromen en zorgt ervoor dat jouw denken en jouw lijf in balans komen. Dit alles natuurlijk in overeenstemming met wat jij wilt, voelt en beleeft.

Bianca Jantz

Rond 2003 ben ik begonnen met mijn eerste trainingen voor Baby- en Sportmassage. Geïnspireerd door de geboorte van onze oudste dochter. Met haar samen heb ik babymassage geleerd en het verwonderde me wat deze manier van aanraking met een baby doet. Door deze verwondering ben ik mezelf meer gaan verdiepen in massages en me gaan ontwikkelen tot masseur. Eerst met klassieke technieken, later bij de Holos Academie te Utrecht, Sabaaydi Massage Opleidingen te Geldrop en MOOD academie te Amersfoort.

Combineren

Mijn werkachtergrond is zeer divers. Ooit gestart in de horeca, via telecom/media door gegroeid naar HR adviseur. Door mijn werkervaringen in het bedrijfsleven heb ik gemerkt dat ik liever investeer in mensen dan in het hebben van zwarte cijfers. Daarom heb ik in 2013 besloten om mijn baan op te zeggen en professioneel masseur te worden. Mijn eerdere werkervaring gebruik ik nog steeds, als coach/adviseur tijdens mijn massages.